Skip to content

Crosswise NV opereert sinds 1 mei 2022 onder Amadys-vlag

Al sinds het ontstaan van het internet staat Crosswise voor glasvezel connectivity. Van leverancier van componenten van het eerste uur is het bedrijf uitgegroeid tot de leading system integrator in België. Van uitdager tot marktleider. Met een track record van meer dan twintig jaar is Crosswise trots op het verleden, maar volledig gefocust op de toekomst.

Crosswise werd begin 2000 opgericht als leverancier van de meest geavanceerde telecomapparatuur die op de markt beschikbaar is. Alle materialen voor de aanleg van telecomnetwerken behoren tot de expertise van het bedrijf, dat ook toegevoegde waarde biedt op het gebied van innovatie en technische expertise.

Crosswise wijzigt handelsnaam en wordt officieel deel van Amadys

Sinds 2016 is Crosswise onderdeel van Amadys, een internationale systeemintegrator actief in de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Oostenrijk en Slowakije met een jaarlijkse omzet van meer dan 375 miljoen euro. Op 1 mei 2022 veranderde de handelsnaam van Crosswise nv daarom in Amadys Telecom nv. 

Door het verenigen van expertise, aanbod en opslagruimte, kan Crosswise u vanaf heden nog beter van dienst zijn! Binnen Amadys valt het bedrijf immers terug op een Europees netwerk van 375 experten, waardoor de glasvezelexpertise verrijkt kan worden met aanvullende knowhow, oplossingen en services die premium end-to-end glasvezelnetwerken garanderen! 

De vestiging van Amadys in Sint-Job-in-’t-Goor (de voormalige thuishaven van Crosswise nv) beschikt over meer dan 1200 m² aan opslagruimte en biedt een werkplek aan meer dan 20 werknemers. Dankzij de geografische spreiding van verschillende magazijnen en kantoren binnen de landen waarin Amadys actief is, kan het bedrijf lokale nabijheid en snelle levertijden garanderen aan haar klanten.